tusivu / Harrastustoiminta / Vesipelastus

laura_ja_huli_hukkuva.jpg

Kuva: Ari Lehtonen

VEPE-kokeet

Landseeryhdistys järjestää useita VEPE-kokeita vuosittain eri puolilla maata. Lista kokeista julkaistaan Landseeryhdistyksen lehdessä ja näillä sivuilla alkuvuodesta. Kaikki VEPE-kokeet järjestäjästä riippumatta löytyvät kennelliiton koekalenterista ja ne julkaistaan myös Koiramme-lehdessä.

VEPE-leiri

Suomen Landseeryhdistys järjestää vuosittain kaikille roduille avoimen VEPE-leirin. Leirille ovat tervetulleita niin lajia aloittelevat kuin myös jo kilpailevat koirakot. Leiri on viime vuosina järjestetty elokuussa. Leirin tiedot julkaistaan vuoden ensimmäisessä Landseer-lehdessä ja samaan aikaan näillä sivuilla.

VEPE-leirin ilmoittautumislomake löytyy täältä.

Kuva: Ari Lehtonen

Landseeryhdistyksen VEPE-kokeet 2018

Savonlinna 18.-19.08.

Landseerien rotumestaruuskoe