Landseeryhdistyksen VEPE-toiminta

VEPE-leiri

Suomen Landseeryhdistys järjestää vuosittain kaikille roduille avoimen VEPE-leirin. Leirille ovat tervetulleita niin lajia aloittelevat kuin myös jo kilpailevat koirakot. Leiri on viime vuosina järjestetty elokuussa. Leirin tiedot julkaistaan vuoden ensimmäisessä Landseer-lehdessä ja samaan aikaan näillä sivuilla.

VEPE-kokeet

Landseeryhdistys järjestää useita VEPE-kokeita vuosittain eri puolilla maata. Lista kokeista julkaistaan Landseeryhdistyksen lehdessä ja näillä sivuilla alkuvuodesta. Kaikki VEPE-kokeet järjestäjästä riippumatta löytyvät kennelliiton koekalenterista ja ne julkaistaan myös Koiramme-lehdessä.

laura_ja_huli_hukkuva.jpg

Kuva: Ari Lehtonen

Landseeryhdistyksen VEPE-kokeet 2019

Kokeet on tältä vuodelta pidetty, ensi vuonna jatketaan.

Kokeiden osallistumismaksut maksetaan Suomen Landseeryhdistyksen tilille FI21 8000 1001 8242 43, viitenumero: 3020197