Landseeryhdistyksen pentuvälitys

Kuva: Ritva Kohvakka

Landseeryhdistyksen pentuvälityksessä olevat pentueet on listattu tällä sivulla. Pentueista voidaan laittaa julkaisu myös Facebookin sivulle "Landseeryhd. pentuvälitys" ja omistaja voi lisäksi julkaista pentueilmoituksen "Suomen Landseeryhdistys ry" Facebook-ryhmässä. Ilmoitukset pentueista, jotka eivät ole yhdistyksen pentuvälityksessä, poistetaan ryhmästä.

Vähimmäisvaatimus kaikille pentuvälitykseen otettaville pentueille: Pentueen tulee olla Suomen Landseeryhdistys ry:n jäsenen kasvattama sekä Suomen Kennelliiton sääntöjen mukaisesti rekisteröintikelpoinen.

Pentuvälityksen hinnoittelu: Mikäli kasvattaja on hakenut suunnittelemalleen pentueelle jalostustoimikunnan käsittelyä, on pentuilmoituksen hinta 5 €/3 kk. Jos kasvattaja ei ole hakenut pentueelle jalostustoimikunnan käsittelyä, on pentuilmoituksen hinta 20 €/3 kk, joten pentuilmoituksen hinta on pienempi, vaikkei jalostustoimikunta sitä olisi hyväksynytkään, kunhan yhdistelmä on ollut käsittelyssä. Ilmoitukseen kirjataan myös syy, miksi ei ole hyväksytty. Maksut suoritetaan yhdistyksen tilille FI21 8000 1001 8242 43 käyttäen viitettä 31105, viestikenttä on jätettävä tyhjäksi.

Pentuvälitykseen tulevien pentueiden tiedot lähetetään Ritva Nurmelle, landseer(at)knallikallion.com

Jalostustoimikunnan käsittelemät ja hyväksymät yhdistelmät:

Pennut syntyneet 21.2.2018, 4 urosta ja 4 narttua.


Emä: EEJV-16 EEV-16 Hyväntahdon Öylätit Överiks, A/A 0/0, LTV0, VA0, MD N/N ja DM N/N, SERT, CACIB

Isä: C.I.B FI MVA EE MVA LV MVA LT MVA RU MVA BALT MVA Rikshpati Grafika, B/B 0/1, MD N/N ja DM N/DM

Yhdistelmä koiranetissä

Tiedustelut: Kennel Hyväntahdon, hyvantahdon (at) pp.inet.fi, p. 0407727337

Jalostustoimikunnan käsittelemät yhdistelmät, joilla poikkeamia suosituksista:

Ei pentueita tällä hetkellä.

Uutta kotia vailla olevat aikuiset landseerit:

Uutta kotia etsii 1v4kk landseernarttu Chevillan Curvy Countess. Ensisijaisesti sijoituskoti. Maalle, ei mielellään pienten koirien laumaan. Tarvitsee hiomista laumakäyttäytymisessä ja yksinolossa sisällä. Kulkee lenkillä nätisti, hieman arastaa vieraita miehiä aluksi. Tulee lasten kanssa toimeen.
Tiedustelut: Salla Husu, puh. 045 120 6012, e-mail: opossumi82 (at) hotmail.com


Ilmoitus on maksuton, mutta koiran tulee olla rekisteröity ja sen omistajan tulee olla Landseeryhdistyksen jäsen.