Ajankohtaista

Vuosikirja 2015 on nyt tilattavissa yhdistyksen sihteeriltä, hinta 15 euroa kpl sisältäen postituskulut. Tilaukset sähköpostitse!

Kesän 2017 VEPE-kokeet ja VEPE-leirin tiedot julkaistu, tarkemmat tiedot löytyvät VEPE-toimintasivulta.

Suomen Landseeryhdistyksen erikoisnäyttely järjestetään 26.8.2017 Janakkala KV:n yhteydessä, tuomarina Mervi Raisaari. Ilmoittautumis- ja maksuohjeet löydät koiranäyttely-sivulta, tiedustelut ja ilmoittautumiset vastaanottaa Tiina Ruokola.

Kuvauta koirasi 2017 - terveystutkimustukikampanja sai jatkoa! Lisätietoa Kasvatus-sivulla.

PEVISA uudistui, 1.1.2017 alkaen landseerien PEVISA-ohjelma sisältää seuraavat rekisteröinnin ehdot: Pentujen vanhemmista pitää astutushetkellä olla lonkka- ja kyynärkuvauslausunto. Rekisteröinnin raja-arvot ovat lonkkaniveldysplasian aste C ja kyynärniveldysplasian aste 1.

Syyskokouksessa päätetyt jäsenmaksut vuodelle 2017 ovat: varsinainen jäsen 25 €, perhejäsen 5 €, liittymismaksu 5 € ja pentuejäsen per pennunomistaja 7 € + 5 €.

Vuosikirjat 2013 ja 2014 ovat valmistuneet. Vuosikirjoja voi tilata tarvikemyyjältä, hinnaltaan ne ovat 15 euroa kpl sisältäen postituskulut.